Celebrity News

Žena, majka, kraljica: Upoznajte mama Ibrimu, posebnu ženu u životu Seke Aleksić (FOTO)

Majka Seke Aleksić retko se viđa u javnosti, ipak, od kada su tokom uskršnjih praznika, Sekini pratioci imali prilike da upoznaju Veljkovu mamu, Seka je odlučila da je vreme da objavi i fotografiju sa svojom voljenom majkom Ibrimom.

Žena, majka, kraljica: Upoznajte mama Ibrimu, posebnu ženu u životu Seke Aleksić (FOTO)

Majka Seke Aleksić, oduvek je bila njena velika podrška i oslonac, kroz život, a Seka nikada nije krila koliko joj je na tome zahvalna.

Ona pomaže ćerki da čuva i odgaja sinove, vodi računa o njima i stalno je tu za nju. Ipak, ona bira da ne bude deo javnog sveta, a njena ćerka Svetlana tu odluku poštuje.

Ipak, s vremena na vreme, pohvali se svojom mamom na društvenim mrežama, baš kao ovog puta, kada je uz fotografiju sa majkom napisala:

Pročitajte: Zavirite u uskršnju čaroliju Seke Aleksić - Veljko i ja imamo još samo jednu želju! (FOTO)

Instagram

 

- Kraljica - što govori dovoljno o poštovanju i ljubavi, koju prema njoj oseća.

Jednom prilikom, Seka je otkrila da su joj majka i brat od prvog dana karijere, najveća podrška. Situacija u kojoj se porodica tada nalazila nije bila nimalo laka, ali su jedni drugima bili najveća podrška.

- Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me - ispričala je Seka u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Loading