Celebrity News

Bio je zvezda "Survajvera", opčinio žensku publiku, a onda zaprosio nju: Sa ovom lepoticom Nikola Šoć staje na ludi kamen (FOTO)

Verenica Nikole Šoća ne samo da je prelepa već je i veoma uspešna mlada žena...

Bio je zvezda "Survajvera", opčinio žensku publiku, a onda zaprosio nju: Sa ovom lepoticom Nikola Šoć staje na ludi kamen (FOTO)

Nikola Šoć bio je jedan od omiljenih učesnika rijaliti šou-a "Survajver", kada je osvojio srca mnogih pripadnica ženskog pola.

Zgodni Crnogorac bio je povod za brojne uzdahe devojaka, a o njegovom emotivnom životu u medijima se nije mnogo pisalo. Nakon učešća u "Survajveru" mediji su ga povezivali sa Kristinom Bekvalac, a poznato je da je bio i u vezi sa Teodorom Miljković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Šoć (@socnikola)

Neko vreme, bio je slobodan i uživao u tituli najpoželjnijeg neženje, a onda je fotografijom na "Instagramu", prošlog avgusta objavio da se verio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Šoć (@socnikola)

Tada su mnogim damama srca ostala slomljena, a mediji su se zainteresovali za devojku, sa kojom će maneken stati na "ludi kamen".

Verenica Nikole Šoća, Ivana Macanović, atletičarka iz Banja Luke, koja je osim svojih sportskih postignuća, domaćoj javnosti poznata i po vesti da je na društvenoj mreži "Instagram" prati niko drugi do Kristijano Ronaldo.

Tada je za bosanski "Avaz" ona ispričala da je najpoželjnijem fudbaleru na svetu jasno stavila do znanja da je njeno srce već osvojeno.

- Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla da razumem zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča - rekla je ona.

Iako na društvenim mrežama, ne objavljuju previše zajedničkih fotografija, skladni par uživa u svakom zajedničkom trenutku, a kako pandemiološke mere sve više popuštaju, uskoro bismo mogli čuti i svadbena zvona.

Komentari (0)

Loading