Celebrity News

ŠOK objava Barbare Tatalović: Nekadašnja svekrva nazvala me vešticom!

Barbara Tatalović, atraktivna manekenka, koja svojom lepotom sve više očarava svetsku modnu industriju, nedavno je na društvenim mrežama otkrila da ima novog emotivnog partnera. Sa novim emotivnim partnerom u njen život uselila se i nova svekrva, o kojoj manekenka nije ništa govorila. Ipak, o odnosu sa nekadašnjom svekrvom imala je mnogo toga da kaže...

ŠOK objava Barbare Tatalović:  Nekadašnja svekrva nazvala me vešticom!

Emotivne veze koje su se završile, Barbara Tatalović ostavila je iza sebe i sada uživa u ljubavi sa svojim novim emotivnim partnerom.

Ipak, o nekadašnjoj svekrvi, imala je šta da kaže, jer neke rane, očigledno još nisu zarasle. Zbog toga je manekenka odlučila da podeli objavu na "twitteru", nakon koje je javnost ostala bez teksta.

- Ne znam da li sam vam ovo nekad rekla, ali meni se desilo da me je nekadašnja svekrva nazvala vračarom jer joj je bilo mnogo krivo što se njen sinko zaljubio baš u mene. Pričala mu je da sam 100% bacila vlašku magiju na njega - stoji u objavi.

Pročitajte: Barbara Tatalović potvrdila loše vesti - Usponi i padovi su sastavni deo života

Twitter

 

O majci kog Barbarinog bivšeg partnera je reč, nije poznato, ali se čini da manekenka to još uvek ne može da joj zaboravi.

Komentari (0)

Loading