Celebrity News

Pristala je na neverovatne uslove za brak i onda nestala: Gde je i šta radi supruga Nemanje Vidića?

Ana Vidić, koja je od udaje za fudbalera Nemanju Vidića bila na meti komentara javnosti, prošla je sa svojim suprugom trnovit put do zvezda, a onda se potpuno povukla i nestala iz javnosti, čime je još više zaintrigirala domaće medije.

Pristala je na neverovatne uslove za brak i onda nestala: Gde je i šta radi supruga Nemanje Vidića?

Ljubavna priča bračnog para Vidić, imala je buran početak. Dok je skladan par uživao u ljubavi, mediji su prenosili da je Ana Vidić pristala na neverovatne bračne uslove. Predbračnim ugovorom Ana se 2006. godine, pre nego što je sa Nemanjom stala na "ludi kamen", odrekla svog njegovog imetka, kao i novca, uz jedini uslov da u slučaju da dođe do razvoda, Nemanja nastavi da plaća alimentaciju za svoju decu.

Javnost je ovaj njen gest smatrao velikim dokazom ljubavi, ali Anu, nisu dugo štedeli. Kada su 2006. Ana i Nemanja na zlatiboru izgovorili sudbonosno da, supruga Nemanje Vidića postala je predmet komentara javnosti, a od njene haljine, do figure, sve je bilo podvrgnuto kritici.

Pročitajte: Veliko bravo - Nemanji Vidiću pošlo je za rukom ono o čemu svaki sportista mašta

 

 

Petnaest godina kasnije, Ana Vidić postala je majka troje dece i žena, za kojom se otimaju uzdasi.

Svoj život godinama je gradila u Mančesteru, gde se njen suprug upisao među fudbalske legende, dok je ona ponela titulu najpoželjnije žene fudbalera.

I dok je srpski defanzivac Nemanja Vidić ponovo u žiži interesovanja, kao kandidat za ulazak u Kuću slavnih Premijer lige, njegova supruga je za domaću javnost prava miserrija već pet godina.

Julian Finney/Getty Images

 

Ana se posvetila sinovima, a iz javnosti je potpuno nestala. Da li je tu odluku donela s posebnim razlogom, ili se umorila od medijske pažnje, koju njen muž ima, ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Loading
djordje

11:10 17.05.2021

Svaka njemu cast a i njoj naravno to su deca domacinskih kuca zive zivot po principima porodica ispred svega. Izmedju ostalog srpski narod je tako vaspitan al bas iz te zemlje u koju zive dolazi to urusavanje porodice kod nas.