Celebrity News

Svojim evrovizijskim nastupom pre 17 godina osvojila je Evropu: Kako danas izgleda Ruslana? (FOTO)

Ruslana, žena koja je evrovizijskim nastupom pre 17 godina osvojila Evropu, mnogima je i danas predmet interesovanja, posebno u vreme, kada se, neposredno pred ovogodišnje takmičenje, publika podseća hitova koji su obeležili Evroviziju...

Svojim evrovizijskim nastupom pre 17 godina osvojila je Evropu: Kako danas izgleda Ruslana? (FOTO)

Ako je u Srbiji, posle Željka Joksimovića i Marije Šerifović, neko omiljeni Evrovizijski takmičar, onda je to Ruslana, žena koja je 2004. svojim nastupom Evropu podigla na noge.

Pesma, sa kojom je odnela pobedu, "Wild Dences" danas broji čak 30 miliona pregleda, a Ruslana već sedamnaest godina nosi titulu kompletne pobednice, od scenskog nastupa do maestralnog izvođenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Tada tridesetogodišnjakinja u punoj snazi, Ruslana danas ima 47 godina, veliku karijeru u Ukrajini i izgled koji se gotovo sedamnaest godina nije promenio.

- Često me pitaju jesam li se ikada osećala kao kulturna ambasadorka Ukrajine? Možda to možemo drugačije reći, ali jedino što sam zaista želela je da Evropa oseti pozitivne emocije koje dolaze iz Ukrajine. Naši bubnjevi, ritam, kostimi nešto je što se ne može zaboraviti pa mi se čini da smo uspeli - rekla je nedavno povodom učešća na konferenciji povodom kulture, medija i turizma u Ukrajini, prenosi Telegraf.rs.

Pročitajte: Da li imamo pobednika? Roterdam se trese pred uraganom koji su na sceni napravile "Hurricane" (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Od 1995. ona je u srećnom braku sa Oleksandrom Ksenofontovim, tekstopiscem i producentom, sa kojim vodi zajedničku produkcijsku kuću za snimanje radijske i filmske muzike.

Muzikom se bavi od četvrte godine, kada je počela da pohađa muzičku školu. Diplomirala je na muzičkoj akademiji, odsek za pijanistu i dirigenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

 

Komentari (0)

Loading