Celebrity News

Dok nije srela Žarka Jokanovića, bila mu je i otac i majka: Ovako izgleda sin Milice Milše, koga je Žarko odgajao kao svog (FOTO)

Sin Milice Milše došao je kao najveća životna radost, kada je bila na čestvrtoj godini studija. Ime mu je dala po svom ocu, Antoniju Isakoviću, a onda mu je kao samohrana majka posvetila ceo svoj život, a kada je upoznala Žarka, porodica je postala potpuna.

Dok nije srela Žarka Jokanovića, bila mu je i otac i majka: Ovako izgleda sin Milice Milše, koga je Žarko odgajao kao svog (FOTO)

Kao veoma mlada, Milica se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, ulozi majke. Antonija je šest godina odgajala sama, a kako kaže, bila mu je i otac i majka.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Pročitajte: Samo za "Story" - Milica Milša i Žarko Jokanović otvaraju vrata svog doma na Voždovcu

Boško Karanović

 

Poznato je da Milica Milša ludo voli svog supruga Žarka, a jedan od razloga za to je činjenica da je bez mnogo razmišljanja i dileme ušao u ulogu oca, tada malom Antoniju, koga voli kao rođenog sina.

Milica i Žarko danas su 21. godinu u braku, a Antoniju su sva podrška, koju je nekada Milica imala od svojih roditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

 

Komentari (2)

Loading