Celebrity News

Svi joj zavide što šeta ovakvog frajera! Upoznajte dečka Dragane Kosjerine, a iznenadiće vas kad pročitate čime se bavi! (FOTO)

Dečko Dragane Kosjerine, pravi je dasa, a svoju sreću i ljubav, koju prema izabraniku oseća, Dragana nikad nije skrivala. Ipak, o čoveku koji je ukrao srce jedne od najlepših TV lica, malo se zna...

Svi joj zavide što šeta ovakvog frajera! Upoznajte dečka Dragane Kosjerine, a iznenadiće vas kad pročitate čime se bavi! (FOTO)

Bojan Perduv, čovek koji je na ruku Dragane Kosjerine stavio verenički prsten pre gotovo dve godine, uspešan je stomatolog, koji nije ljubitelj velike medijske pažnje.

Ipak, njegova izabranica, s vremena na vreme podeli romantičnu fotografiju na društvenim mrežama, pa Bojan javnosti nije potpuno nepoznat.

Venčanje para, koje je bilo zakazano za leto 2020. godine, odloženo je usled pandemije korona virusa, a kako pandemiološke mere popuštaju, uskoro bismo mogli čuti svadbena zvona.

O svojoj ljubavnoj priči, Dragana je nedavno ovako govorila:

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - opisala je ona medijima svoju romantičnu bajku.

Pročitajte: MAGIJA NA PUTOVANJU - Evo kako je izgledala veridba Dragane Kosjerine

Svog partnera sa druge strane, opisala je kao samouverenog čoveka koji zna šta želi.

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - rekla je za "Blic".

 

 

Komentari (0)

Loading