Celebrity News

Ćerka Harisa i Meline Džinović dala prvi intervju: Imala sam problem sa kilogramima, bilo me sramota od tate!

Ćerka Harisa Džinovića i Meline, postala je mlada zvezda "TikTok-a", a sada je dala i svoj prvi intervju, u kome je otkrila da je imala problema sa viškom kilograma, ali i da se ne usuđuje da pred ocem uradi ovo...

Ćerka Harisa i Meline Džinović dala prvi intervju: Imala sam problem sa kilogramima, bilo me sramota od tate!

"TikTok" je Đini poslužio kao platforma edukacionog tipa, jer kako kaže, sada, kada se privatno izborila sa nizom problema koje je imala, poput viška kilograma, može da daje savete devojčicama, kako bi one prevazišle slične probleme.

- Na "TikToku" radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe. Tako da me često pitaju za savete koje vežbe radim, iako ja doduše više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno - ispričala je ona u emisiji "Praktična žena".

Pročitajte: Melina progovorila o vezi ćerke Đine i fudbalera Crvene Zvezde! Pogledajte kako izgleda Džinovićev zet (FOTO)

Otkrila je da je imala i problem sa aknama, kao većina devojčica koje prolaze kroz pubertet:

- Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago.

Što se tiče muzičkog talenta, Đina otkriva da ga poseduje, ali da ipak još uvek ne peva pred ocem:

- Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam. Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam. On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak - bila je iskrena Đina, koja je u srećnoj vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem.

 

Komentari (0)

Loading