Celebrity News

Nismo ni znali da je bila trudna: Naomi Kempbel se pohvalila da je postala majka

Autor: | 18/05/2021

Naomi Kempbel postala majka – vest koja odjeknula kao bomba, iznenadila je ceo svet jer Crna pantera uskoro puni 51 godinu.

Nismo ni znali da je bila trudna: Naomi Kempbel se pohvalila da je postala majka

Britanski supermodel Naomi koja je zagazila u 6. deceniju života, iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, na svom putu često je razbijala predrasude i osvajala svetsku slavu ne poznajući granice. Sebi je uvek nametala visoke ciljeve koji su mnogima bili nedostižni.

Bila je prva Afroamerikanka na naslovnoj strani "Voga", ali je javnost pamti i kao blisku prijateljicu i muzu poznog modnog kreatora Đanija Versaćea.

Iako svetski poznata i bogata Naomi je ranije na temu majčinstva istakla kako je ranije osećala pritisak da mora da rodi dete do nekih 40-ih godina. Srećom sa razvojem nauke, smatra da može postati mama kad god to poželi.

Milionski broj pratilaca su bili u šoku kada je osvanula fotografija koja je dokazala da se lepa manekenka ostvarila u ulozi majke.

Pročitajte: ODEĆA JE SAMO VIŠAK: Naomi Kempbel POTPUNO GOLA u pustinji! (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

- Predivan mali blagoslov izabrao je mene da joj budem majka. Veoma sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu i ne postoje reči kojima bih opisala ovu doživotnu vezu koju sada imam sa tobom anđele moj. Ne postoji veća ljubav od ove – napisala je Naomi na društvenim mrežama sa fotografijom maleckih bebećih nogu.

Pošto javnost nije znala ni da je trudna, postavlja se pitanje da li usvojila bebu ili je pronašla surogat majku koja bi joj pomogla da se ostvari u najbitnijoj ulozi majke.

Komentari (0)

Loading