Celebrity News

Ona je zamenila Marijanu Mateus! Ovo je peta supruga Lotara Mateusa (foto)

Supruga Lotera Mateusa, Anastasija Klimko, prava je lepotica...

Ona je zamenila Marijanu Mateus! Ovo je peta supruga Lotara Mateusa (foto)

Lotar Mateus, domaćoj javnosti poznat kao bivši suprug Marijane Mateus, ima iza sebe četiri braka, a u petom, aktuelnom, uživa već sedmu godinu, iako mu nemački mediji nisu predviđali toliki uspeh.

Njegova peta supruga, Ruskinja Anastasija Klimko, koja je gotovo tri decenije mlađa od njega, danas ponosno nosi prezime Mateus, a njena lepota nadaleko je čuvena.

Par se venčao 2014. godine u Budimpešti, kada je Lotar bio trener mađarske reprezentacije, a sadašnja baza im je Minhen.

Lotar i Anastasija imaju sina Milana, a u ljubavi im još uvek cvetaju ruže.

Pročitajte: Želećete da iskopirate besprekoran stil Marijane Mateus (foto)

Proslavljeni nemački sportista, čini se, više je pamćen po burnom emotivnom životu, nego po sportskim postignućima, a ako je već tako, može se reći da su mu najveći uspesi četvoro dece, koje ima iz pet brakova.

Ćerke Violu i Alisu, dobio je iz braka sa prvom suprugom Silvijom, dok mu je švajcarska voditeljka Lolita Moreno rodila sina Lorisa, a Anastasija, sadašnja gospođa Mateus, sina Milana.

Pre Anastasije, bio je u braku sa ukrajinskim modelom Ljiljanom Čudinovom, a brak sa Marijanom Mateus, koja još uvek nosi njegovo prezime, trajao je četiri godine.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading