Celebrity News

Zaboravljena ljubav Ane Bekute: Pre Mrke je čitavu deceniju bila u vezi sa OVIM poznatim kolegom! (FOTO)

Bivši muž Ane Bekute, posle koga se upustila u vezu sa Milutinom Mrkonjićem, u kojoj i danas uživa, bio je Predrag Vidović.

Zaboravljena ljubav Ane Bekute: Pre Mrke je čitavu deceniju bila u vezi sa OVIM poznatim kolegom! (FOTO)

Boško Karanović

Ljubav koja i dalje bukti između Ane Bekute i Milutina Mrkonjića jedna je od najskladnijih u domaćoj javnosti. Zapravo, ovaj par, medijima je toliko interesantan, da je javnost čini se, gotovo zaboravila na prethodne emotivne izbore Ane Bekute.

Ana Bekuta pre Mrke, bila je u ljubavi i sa jednim muzičarem. Naime, početkom osamdesetih, kada se prijavila na konkurs koji je raspisao bubnjar Predrag Vidović Preja, otpočela je ova ljubavna priča.

Pročitajte: Šta će reći baka? Unuka Ane Bekute srećno zaljubljena! Pogledajte kako izgleda momak koji je osvojio njeno srce (FOTO)

Preja, koji je osamdesetij bio muzička zvezda u Nemačkoj i Americi, vratio se u Srbiju, gde je oformio bend, u kome je pevačica bila Ana.

Osim uspešne poslovne saradnje, Preja i Ana deceniju su živeli u skladnoj zajednici punoj ljubavi, sve do 1991. godine, a Ana je bend i Šabav napustila svega godinu dana kasnije, ostavivši za sobom deceniju dugu ljubavnu priču sa Prejom.

Komentari (0)

Loading