Celebrity News

PONOVO UHVAĆENI: Pogledajte snimke na kojima prezgodni Crnogorac ljubi Milicu Pavlović na zadnjem sedištu i ulazi u njen stan (VIDEO)

Autor: | 19/05/2021

Novi dečko Milice Pavlović je lepotan Nikolas Saveljić baš kao što je “Story” ekskluzivno saznao pre svih, sada je potvrđeno da se rodila ljubav.

PONOVO UHVAĆENI: Pogledajte snimke na kojima prezgodni Crnogorac ljubi Milicu Pavlović na zadnjem sedištu i ulazi u njen stan (VIDEO)

Pošto je “Paparaco lov” snimcima potkrepio naše navode da su “seksi sinjorita” i markantni mladić u vezi, postali su veoma oprezni i dalje se kriju od novinara.

Opšte je poznato da zvezda svoj emotivan život već godinama čuva u tajnosti veoma uspešno, jer nikog do sada nije predstavila kao svog dečka, niti je viđena u ljubavnom zanosu, ali sada je najzad uhvaćena.

Javnost je došla do saznanja da su Milica i Nikolas zajedno od aprila prošle godine nakon čega je ona već dva puta išla kod njega u posetu u Crnu Goru.

Atraktivni par pratili su paparaci na svakom koraku i snimili ih kako zajedno ulaze u zgradu na Novom Beogradu gde pevačica živi. 

Pročitajte: Odao ih Instagram - KONAČNO IMAMO DOKAZ da se Milica Pavlović tajno viđa sa sinom OVOG slavnog sportiste sa kojim su je već povezivali (FOTO)

I to nije sve, kamere su zabeležile i kako se opraštaju na aerodromu, nakon čega je usledio strastan poljubac unutar automobila. 

Milicu i Nikolasa mediji su već povezivali prošle godine, kada je objavljeno da su se upoznali u Crnoj Gori i da je Milicu on i te kako zaintrigirao, te da su ostali u kontaktu nakon što je on otišao u Ameriku, gde studira i igra vaterpolo.

 

Zgodni Nikolas Saveljić (22) poznatiji kao Savelja je sin fudbalera Niše Saveljića i plivačice Dijane.

Komentari (0)

Loading