Celebrity News

Nikolas Saveljić zaveo je Milicu Pavlović, a evo koje su lepotice gubile glavu za njegovim ocem! (FOTO)

Niša Saveljić, fudbalska legenda i otac Nikolasa Saveljića, još jedan je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla. Naime, njegov sin sada je u žiži interesovanja zbog romanse sa Milicom Pavlović, a domaći mediji neizostavno podsećaju da je zavodničke gene nasledio od svog oca.

Nikolas Saveljić zaveo je Milicu Pavlović, a evo koje su lepotice gubile glavu za njegovim ocem! (FOTO)

Baš kao danas Nikolas, Niša Saveljić bio je na glasu najvećeg zavodnika, što je titula koju i danas nosi, po mišljenju mnogih žena. 

Nekadašnja fudbalska legenda, Niša Saveljić, u srcima publike širom regiona ostao je upamćen kao vatreni igrač na fudbalskom terenu, ali i veliki zavodnik, za kojim su uzdisale mnoge žene.

Brak sa Dijanom Saveljić, nije potrajao, ali mu je Kotoranka podarila dvoje dece, Silvanu i Nikolasa, zbog kojih su još uvek u dobrim odnosima.

Pročitajte: Story otkriva - Evo koju lepoticu je novi dečko Milice Pavlović ljubio pre nje! Kažu da je jedna od najlepših na Balkanu (FOTO)

A kada je brak okončan, Niša se vratio staroj slavi zavodnika, a mediji su ga dugo povezivali sa atraktivnom voditeljkom Nikolinom Pišek. Nikolina i Niša, ne malo puta, viđeni su na istom mestu, ali su svoj odnos nekako uvek negovali pod velom prijateljstva. Jednom prilikom na pitanje o Niši, Nikolina je ovako odgovorila:

- Poznajemo se pola godine. Od svih frajera s kojima su me spajali u poslednje vreme, a bilo ih je pet, šest, Niša je najzgodniji - rekla je za "Glossy".

Kada je postalo jasno da je odnos sa Nikolinom samo trač, hrvatski mediji prenosili su da je Niša u vezi sa nekadašnjom manekenkom Kristinom Bradač.

Pročitajte: Nikolas Saveljić za „Story“ - Nositi breme uspešnih roditelja za mene je podstrek

Iako je njegov emotivni status javnosti sada nepoznat, sudeći po njegovim "Instagram" objavama, reklo bi se da je Niša još uvek u sjajnoj formi, i da za njim mnoge dame još uvek uzdišu.

 

 

Komentari (0)

Loading