Celebrity News

Nećete verovati u kakvom raju živi Maja Volk: Zavirite u maštovitu kuću u Babama

Kuća Maje Volk u Babama, nadomak Kosmaja, postala je za profesorku dramaturgije svojevrsno mesto za beg iz grada. Prelepo, idilično okruženje nedaleko od srpske prestonice ona je ponudila i zagovornicima svog načina života, te često u bašti, pored bazena organizuje radionice pod nazivom "Vikendi zdravlja".

Nećete verovati u kakvom raju živi Maja Volk: Zavirite u maštovitu kuću u Babama

Maja, koja zrači dobrom energijom i vitalnošću, ističe kako joj je plan da vikendicu, koju je zanimljivo uredila i dekorisala, u budućnosti učini još pogodnijom za život po njenoj meri.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Maja Volk za "Story" - Bolan raskid veridbe!

Boško Karanović

 

Dok dane provodi s psom Đangom na imanju udaljenom sat vremena vožnje od Beograda hrabra žena nesputane energije uvodi nas u svoj neobični dom.

- Oaza van Beograda isplivala je kao imperativ posle moje epizode s rakom, mada me je kuća u Babama i ranije spasavala, ispunjavala leta s malom decom... Tu sam se lečila od koksaki virusa na srcu 1999. i oporavljala od operacije raka grla 2008. godine. Odavno sanjam da tu oazu stavim van sistema, znači da bude na solarnu ili geotermalnu energiju, da ima izvorsku vodu, moju hranu…Polako, svake godine sve sam bliža tom cilju.

Pročitajte: Momci su za njom uzdisali - Ovako je Maja Volk izgledala na pragu tridesetih (FOTO)

Boško Karanović

 

Maja tvrdi da kada je u Babama najviše voli da piše priče, slika, svira, sunča se i kupa.

- Volim i da spremam divne sokove od svega što nađem u bašti. Novorođenčad se navikava na čvrstu hranu gnječenom bananom i svežim ceđenim sokovima od voća i povrća. To je najblaža i najbolja hrana za želudac. Dakle, prelazak je bio u jednom danu i jednom dahu. Ne zna se ko se time više oduševio, moje telo ili moja duša! Čovek u neznanju može mnoge gluposti da radi, ali kad stekne znanje a vrati se na staro, on je budala. Srećom, ja volim da učim i da se menjam. Zato sam živa i nepopravljivo zdrava. Volim u bašti i da vežbam, često visim naopačke - rekla je ona.

 

 

 

 

 


 


 

Komentari (0)

Loading