Celebrity News

Ana Ivanović i Novak Đoković voditelji Evrovizije! Ovo su detalji

Autor: | 22/05/2021

Takmičenje Evrovizije iz 2008. godine pamtimo po lepoj uspomeni da je Beograd tada postao središte muzičkog krema, jer smo imali tu čast da budemo domaćini.

Ana Ivanović i Novak Đoković voditelji Evrovizije! Ovo su detalji

Pobedom Marije Šerifović sa čuvenom „Molitvom“ Srbija je postala centar muzičke Evrope.

Udarna vest u to vreme je bila da bi voditelji ove manifestacije mogli biti, tada mlade nade tenisa: Novak Đoković i Ana Ivanović.

Predlog tadašnjeg direktora Javnog servisa Aleksandra Tijanića jeste da je teniserka Ana Ivanović prava osoba za tu ulogu.

Ona je izjavila 2008. godine da da bi joj bila velika čast da vodi čuveno takmičenje.

Pročitajte: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Naš brak daleko je od idealnog

- Znam da je termin "Evrosonga" jako blizu "Rolan Garosu", pa će sve ići malo teže, ali videćemo - navodi se u izjavi objavljenoj na zvaničnom sajtu bivše teniserke.

Duška Vučinić koja je niz godina bila PR za predstavnike Srbije na pomenutom takmičenju, je rekla tada da bi idealan partner Ani bio njen prijatelj Novak Đoković.

- Ideja je odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - rekla je ona tada istakavši da bi njihovo pojavljivanje bio odličan marketinški potez.

Šta bi bilo da su oni svojom harizmom i šarmom zabavljali publiku "Evrovizije" umesto bračkog para Joksimović nikada nećemo saznati, ostaje nam samo žal za odličnom idejom koja nije realizovana. Možda nekom drugom prilikom koja se ukaže možemo uvideti da je dobar spoj zanimljivi svet sporta i muzičkog džet seta.

Komentari (0)

Loading