Celebrity News

Zbog njega je postala arapska princeza: Pogledajte kakav je frajer muž Anike Božić! (FOTO)

Muž Anike Božić, Jusuf al Saraj, arapski biznismen i otac malog Omara, bio je opčinjen srpskom lepoticom, od kada je sreo. Ipak, ni ona nije ostala imuna na harizmu i sjajan izgled svog supruga.

Zbog njega je postala arapska princeza: Pogledajte kakav je frajer muž Anike Božić! (FOTO)

Udajom za arapskog milionera, Anika Božić, uz svoje ime dobila je i nadimak, arapska princeza. Od udaje ona živi na relaciji Francuska - Bliski istoka, a u Beograd svrati povremeno, kako bi njen sin Omar proveo malo vremena sa porodicom.

Anika je manekenka, uspešna blogerka i vlasnica brenda, a njen suprug Jusuf veoma uspešan poslovni čovek. Njih dvoje neverovatno su usklađen, uspešan par, a o tome da Jusuf savršeno pristaje Anikinoj lepoti, govore brojne zajedničke fotografije.

Pročitajte: Arapska princeza Anika Božić za "Story" otvorila vrata svoje čarabne vile na plaži (foto)

 

 

Od 2014. kada su stali na ludi kamen, uživaju u svojoj ljubavi, koja je lepša postala kada je Anika na svet donela sina Omara, koji je upotpunio porodicu.

O vremenu koje kao porodica provode, Anika je jednom prilikom govorila za naš časopis:

- Kao porodica koja živi na dve adrese, u gradovima punim suprotnosti i kao majka čiji je posao nepredvidljiv i iziskuje česta putovanja, ne bih mogla da kažem da mi imamo uobičajeni dan. Nastojimo da provedemo što više kvalitetnog vremena zajedno, da stalno stičemo nova iskustva i da ne pridajemo preterani značaj pojavama koje su izvan naše kontrole.

 

 

A zatim nam je i otkrila tajnu srećnog braka.

- Mnogo me je nasmejalo pismo Kirka Daglasa upućeno svom sinu Majklu. Čini mi se da glasi ovako: “Majkl, da bi ostao oženjen, moraš se povinovati željama svoje žene”.

Pročitajte: Anika Božić al Saraj - Moja bajka je daleko uzbudljivija i dinamičnija od “Hiljadu i jedne noći”

 

 

Komentari (0)

Loading