Celebrity News

Nećete verovati ko je svedočio sklapanju braka Meline i Harisa Dzinovića: Skladni par za kumove odabrao je multimilionere

Melina i Haris Džinović pre braka zabavljali su se 12 godina, a odluku da stanu na ludi kamen doneli su na nagovor manekenke u penziji Slavice Eklston, koja im je kasnije na venčanju bila i kuma. Bivša supruga vozača Formule 1 Bernija Eklstona bila je Melinin svedok, dok je s desne Harisove strane ispred matičara stajao ni manje ni više nego Filip Janković, poznatiji pod imenom Filip Cepter.

Nećete verovati ko je svedočio sklapanju braka Meline i Harisa Dzinovića: Skladni par za kumove odabrao je multimilionere

Kada je shvatila da Džinovići još uvek nisu formalno u braku Eklstonova je obećala da će ih na narednom zajedničkom letovanju venčati. Obećanje je ispunila, i ne samo to celokupno svadbeno veselje je platila. Za iznajmljivanje impozantne jahte "Maltese Falcon", na kojoj su se mladenci jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, izdvojila je 540 hiljada dolara, dok nije štedela novac ni za ketering i dekoraciju. To je bio svadbeni poklon za Harisa i Melinu čijem venčanju su prisustvovala i njihova deca Đina i Kan.

Printscreen

 

Interesantan detalj je da je kum Filip Cepter mladencima doneo burme jedan broj manje, te je Haris kasnije svoju, budući da ne voli prstenje, jedva skinuo sapunom.

Miloš Nadaždin

 

O kumstvu i prijateljstvu sa Slavicom i Filipom, dizajnerka i pevač retko i nevoljno govore. Ipak, otkrivaju da je bliskost među njima bila neminovna.

- O tim prijateljstvima nevoljno govorimo. Reč je o ljudima koji izazivaju preveliku pažnju javnosti i sigurno da ih javnost vidi u potpuno drugoj dimenziji. Za nas su oni tek bliski prijatelji, koje smo odabrali isključivo kroz intiman i interan odnos. Slavica je svetska lepotica i najbogatija Srpkinja, tako je vidi ceo svet, dok je za mene ona bezuslovna podrška, žena koja me svojim savetima i mudrošću uči kako da budem jaka i srećna. Ne znam koji bih joj kompliment uputila niti kako bih je nazvala. Srele smo se pre osam godina u Beogradu, prepoznale, i do danas smo veoma bliske. Odlično se zabavljamo i uvek smo tu da se međusobno podržimo. Svojevremeno je došla na moju prvu reviju, iako je bilo pitanje da li će to što radim propasti ili eskalirati. Zahvaljujući Slavici moje samopouzdanje dosegnulo je nivo koji nije poznavalo. I prema njoj, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih, oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili - rekla je svojevremeno Melina.


 

Komentari (0)

Loading