Celebrity News

Obeležilo ju je za ceo život: Lejdi Gaga ponovo progovorila o svom silovatelju i iznela neverovatne detalje o kojima ranije nije pričala

Lejdi Gaga, koja je svojevremeno s javnošću podelila bolnu informaciju da je u 19. godini života bila žrtva silovanja, nedavno se ponovo tim povodom oglasila.

Obeležilo ju je za ceo život: Lejdi Gaga ponovo progovorila o svom silovatelju i iznela neverovatne detalje o kojima ranije nije pričala

U emisiji koju zajedno pripremaju Opra Vinfri i princ Hari ona je priznala da je nakon seksualnog zlostavljanja ostala u drugom stanju, što je dodalo so na njene, još uvek nezalečene rane.

- Imala sam 19 godina i već sam počela da radim u muzičkoj industriji. Bili smo u studiju i on mi je rekao: "Skidaj se". Rekla sam da neću i izašla sam, ali je počeo da mi preti da će uništiti svu moju muziku, sve što sam ikad uradila. I nije stao. Nije prestajao da mi naređuje, a ja sam se prosto zaledila... ne sećam se - ispričala je Gaga i istakala da ju je to obeležilo za ceo život. Trauma nikada nije uspela da se oslobodi, iz tog razloga još uvek nije u stanju da da naglas kaže ime svog napadača.

Pročitajte: Lejdi Gaga slomljena, doživela stravičnu nesreću

- Neću reći njegovo ime. Razmem "Me too" pokret, razumem da se neki ljudi osećaju slobodno po pitanju toga, ali ne i ja. Ja ne želim ikada više da se sa tom osobom susretnem - ispričala je kroz jecaj ona.

Dugi niz godina nije znala kako da se izbori sa brojnim telesnim i psihičkim poremećajima koji su usledili.

- Počela sam da razvijam iste simptome koje sam imala nakon što me je producent silovatelj ostavio na ćošku zgrade u kojoj su živeli moji roditelji. Shvatio je da sam ostala trudna nakon višemesečnog iživljavanja nada mnom u studiju u kom sam bila zarobljena.

 

 

Komentari (0)

Loading