Celebrity News

TAJNI ZNACI U ROTERDAMU: Da li je ovo dokaz da se između naše Sanje i italijanskog predstavnika desila ljubav? (FOTO)

Sanja Vučić iz benda "Hurricane" naporno se sprema za predstojeće finale Evrosonga, ali imala je nešto vremena i da sklopi odnos sa italijanskim predstavnikom koji možda prevazilazi prijateljstvo.

TAJNI ZNACI U ROTERDAMU: Da li je ovo dokaz da se između naše Sanje i italijanskog predstavnika desila ljubav? (FOTO)

Svega nekoliko sati deli nas od početka velikog finala Takmičenja za Pesmu Evrovizije na kojem večeras boje Srbije brani naša poznata grupa "Hurricane", a svi naši čitaoci iz dijaspore za njih mogu glasati porukom sa brojem 08. Iako umorne, devojke su sačuvale preostalu energiju za poslednji i najvažniji nastup na ovom festivalu i obećavaju pravi spektakl, ali prema onome što se priča iza kulisa Roterdamske "Ahoj" arene imale su vremena i da sklope lepa prijateljstva, pa čak i više od toga. Na primer, poznato je da su "Uraganka" Sanja Vučić (27) i frontmen italijanskog benda "Meneskin" Damijan David (22) razvili međusobne varnice, premda do skoro niko nije bio sasvim siguran koliko je priroda njihovog flerta ozbiljna. Sumnje da se prilikom evrovizijske nedelje u Roterdamu možda rodila ljubav pojačane su nakon što su oboje na svojim "Instagram" profilima objavili iste fotografije i to sa srcima, a čak bi se moglo pretpostaviti da su napravljene iz iste sobe.

Instagram

 

Svi mediji koji prate Evroviziju u Roterdamu primećuju već danima da u ovom odnosu nešto postoji. Sanja je nerazdvojna od pevača čiji bend mnogi smatraju potencijalnim pobednikom festivala, a čak ni ona sama ne krije da je to istina.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam. Divan je. Prestaću da pričam. Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - izjavila je Sanja potpuno otvoreno na jednoj press konferenciji u Roterdamu.

Pročitajte: Uraganke dobile neočekivanog gosta u Roterdamu - Sada su nepobedive! (FOTO)

Za razliku od Sanje, Italijan nije bio tako direktan sa medijima, iako neki izvori iz njegove delegacije otkrivaju da se potencijalni par već neko vreme dopisuje i dogovara kada bi mogli da zakažu sastanak. Ovo Sanji nije prva Evrobizija, baš kao što joj nije pri put da je na tom događaju povezuju s muškarcima iz drugih delegacija. Kada nas je pre tačno pet godina predstavljala na Evroviziji u Švedskoj glavna tema tog događaja bili su njeni pokušaji da zavede britanskog pevača Džoa Vulforda, premda je ona te glasine kasnije demantovala.

Pročitajte: Da li imamo pobednika? Roterdam se trese pred uraganom koji su na sceni napravile "Hurricane" (VIDEO)

Međutim, ovog puta Sanjine šanse za ljubav na Evrosongu čine se konkretnijim. Ukoliko Damijan zbiljapostane "srpski zet", možda bi trebalo da znate da je zbilja šest i po godina mlađi od naše predstavnice, da je slavu stekao pobedom na takmičenju "X Faktor" u Italiji, u horoskopu je Jarac i često ističe svoju povezanost sa majkom. Tokom boravka u Roterdamu nije krio simpatije prema našoj Sanji, a možda bi ga ova romansa uskoro mogla dovesti u Beograd.

Komentari (0)

Loading