Celebrity News

Duško Tošić snimao ćerku Niku na putu do škole, iznenadiće vas šta radi u kolima! (VIDEO)

Duško Tošić "Instagram" i svoje pratioce nasmejao je do suza, kada je na svom profilu, pokazao kako njegova ćerka Nika provodi vreme na putu do škole. Sudeći po njenom načinu zabave, čini se da Nika nije nasledila samo fudbalski talenat od tate, već ima i plesački talenat mame Jelene.

Duško Tošić snimao ćerku Niku na putu do škole, iznenadiće vas šta radi u kolima! (VIDEO)

Duško Tošić stigao je u Srbiju na zasluženi odmor i trudi se da svaki trenutak posveti porodici. I dok Jelena radi na snimanjima emisije "Zvezde Granda", Duško koristi svaki trenutak sa ćerkama Atinom i Nikom.

Ovih dana devojčicama je tata lični vozač, a da se ludo zabavljaju i da nadoknađuju izgubljeno vreme, Duško je pokazao na svom "Instagramu". Naime, on je otkrio kako njegova ćerka Nika provodi vreme na putu do škole.

Pročitajte: Duško Tošić došao u Srbiju i video se sa Karleušinim ocem! Ovo su detalji susreta (FOTO)

Nika je đuskala uz omiljenu pesmu, koja je dopirala sa radia, a sudeći po dobro uvežbanim pokretima, nema sumnje da je talenat za ples nasledila od mame Jelene.

Ipak, Nika je očeva slika i prilika i to ne samo fizički, već je od njega nasledila i veliku ljubav prema fudbalu, pa je sada član ženskog juniorskog tima "Crvene Zvezde".

- Htela sam da treniram fudbal zato što me je tata inspirisao, gledala sam utakmice, jako mi se svidelo i htela sam da probam, da vidim kako mi je. Najveća podrška su mi tata i mama. Mama misli da sam dobra u tome, podržava me u tome - rekla je Nika nedavno za Telegraf.rs.

 

Komentari (0)

Loading