Celebrity News

Više ga ne krije! Dečko Jelene Gavrilović je pravi šmeker (FOTO)

Dečko Jelene Gavrilović do sada je javnosti bio nepoznat. Muškarca koji je osvojio njeno srce, Jelena je do sada čuvala u tajnosti, ipak, došao je trenutak da ga upozna sa svetom.

Više ga ne krije! Dečko Jelene Gavrilović je pravi šmeker (FOTO)

Lepa glumica o čijem se emotivnom statusu piše već godinama, odlučila je da svoju intimu zadrži isključivo za sebe, pa je svog emotivnog partnera Daria dugo skrivala od radoznalih pogleda. Na njenom "Instagramu" moglo se videti svega par zajedničkih fotografija, ipak, poslednja od njih, čini se, bila je objavljena davno.

Iako je tokom gostovanja u emisijama govorila o svojoj sreći i ljubavi, a Daria opisivala kao srodnu dušu, koju je posle dugo čekanja pronašla.

Pročitajte: Izgled svetskih zvezda - Jelena Gavrilović ponela haljinu koja je san svake žene, sve oči uprte u nju! (FOTO)

Ipak, njegovu odluku da se medijski ne eksponira posvećeno poštuje:

– On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje - rekla je jednom prilikom za domaće medije Jelena.

Ipak, sada se pohvalila zajedničkom fotografijom uz emotivne reči:

- Moja ljubav, moja srodna duša - napisala je ona, dok njenim pratiocima nije promaklo da je Dario pravi šmeker i da su njih dvoje doslovno savršen par.

Komentari (0)

Loading