Celebrity News

Vedrana Rudan šokirala u emisiji uživo i UVREDILA Željka pred Jovanom Joksimović! (VIDEO)

Vedrana Rudan poznata je po svom britkom jeziku i smislu za humor, koji seče sve pred sobom. Ipak, tokom gostovanja u "Uranku", šokirala je gledaoce, kada je pred Jovanom Joksimović udarila na Željka u programu uživo.

Vedrana Rudan šokirala u emisiji uživo i UVREDILA Željka pred Jovanom Joksimović! (VIDEO)

Svako ko je imao prilike da pogleda "Uranak" rekao bi da se Jovana Joksimović izvanredno nosila sa britkim jezikom Vedrane Rudan, spisateljice iz Hrvatske, koja se nije libila da iznese i sbojevrsnu kritiku na račun životnog stila porodice Joksimović.

- Imate troje predivne dece, džip. Čim ja vidim vas u medijima, sa preslatkom dečicom, vozite automobile od 500 hiljada, kupili ste vilu i još ste lepi. Pa gde je pravda? - zapitala se Vedrana.

Jovana je gošći takođe duhovito odgovorila:

- Pa to stvarno, mislim ja sam se dobro udala, super sam se udala - rekla je sa osmehom, a onda je usledio potpuni šok, Vedrana Rudan u emisiji uživo našalila se, pomalo neprimereno na račun Željka Joksimovića i to u razgovoru sa njegovom ženom:

- Dobro ste se udali, ili se on dobro oženio? - pitala je Vedrana, a Jovana je odgovorila da se i Željko zaista super oženio.

Pročitajte: ŠOK u emisiji uživo! Severina JAVNO napala Jovanu Joksimović - Deca su nam se igrala zajedno, a ona mi je učinila OVO

- Mislim da se on bolje oženio nego što ste se vi udali - na šta je Jovana dodala:

- Nisam ni mislila da ćete o muškarcu nešto lepo reći - a onda je Vedrana svojim odgovorom šokirala i voditeljku:

- Pa sad, ja ni ne znam da li je vaš suprug muškarac, to je širok pojam - na šta ju je Jovana zaprepašćeno pogledala i ipak stala u odbranu svog supruga.

Ova više nego zanimljiva komverzacija u jutarnjem programu "K1" televizije nesumnjivo je ovog jutra celu Srbiju digla na noge i dok su se neki smajali do suza, bilo je i onih koji su oštro osudili reči hrvatske spisateljice.

Komentari (0)

Loading