Celebrity News

VELIKODUŠNO! O ovom potezu Anastasije Ražnatović će se pričati (VIDEO)

Potez Anastasije Ražnatović ostavio je njene fanove bez teksta. Na svoj rođendan, mlada muzička zvezda odlučila je da im pokloni senzaciju.

VELIKODUŠNO! O ovom potezu Anastasije Ražnatović će se pričati (VIDEO)

NN media

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, a to je bio razlog da publiku obraduje sa čak dve nove pesme. Numere „Izvini“ i „Gotovo“ ugledale su svetlost dana, a ono što je interesantno je da se radi o modernim spotovima u kojim Anastasiju možemo videti u dva izdanja, prvo kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok je drugi spot u tinejdžerskom stilu. Od samog početka stvaranja, Anastasija je vredno učestovala u svemu, te vodila računa oko svakog detalja, od snimanja pesme, do realizacije spotova. „Gotovo“ je snimila još prošle godine, a „Izvini“ se rodila pre svega nekoliko nedelja.

- Bila sam izuzetno uzbuđena, inspirisana i ispunjena dok sam snimala u studiju i kasnije kad smo snimali spotove! Mislim da će se to i osetiti u pesmama i videti! Vrlo sam zadovoljna kako je sve ispalo i sigurna sam da će se i publici dopasti koliko i meni - rekla je Anastasija ovim povodom i dodala koja pesma je njen favorit:

Pročitajte: Menja se kao kameleon - Anastasija opet zasijala novim sjajem (FOTO)

- Teško mi je da se odlučim za jednu. I jedna i druga pesma su mi mnogo drage i prirasle srcu i zaista ne mogu da odaberem samo jednu. Drugačije su potpuno i svaka ima neki svoj šmek i nešto svoje jedinstveno što se meni dopada - izjavila je Ražnatovićeva. Osim toga, na pitanje u kojoj pesmi se više pronalazi za "Blic" kaže:

- Pa u svakoj se svaka devojka može pronaći u nekom delu! (smeh) Što se tiče pesme Gotovo, ne mogu da kažem da se pronalazim u njoj skroz jer se radi o patološkoj vezi, a ja bih za svoju rekla da je vrlo stabilna i normalna! Ali verujem da se nađem u takvom odnosu da bih se mogla poistovetiti sa tim, ipak sam je ja napisala! (smeh) A što se “Izvini” tiče, deo teksta s kojim se saosećam bi verovatno bio “Ja jesam fina al’ do neke granice, a posle toga samo lete varnice”- izjavila je Anastasija ovim povodom.

Pročitajte: Svetski stručnjaci još uvek vode polemiku, a Anastasija i Nataša Bekvalac otkrivaju - Ovo je vodeći trend za predstojeće leto! (foto)

Ono što je interesantno jeste da je spot „Gotovo“ snimljen na Belom dvoru, na lokacijama gde do sada nismo imali prilike da vidimo da je snimljen i jedan spot. Sa druge strane, Anastasija je autor teksta za pesmu „Gotovo“, dok je muziku radila Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora. Za pesmu „Izvini“ tekst i muziku je radio Vuksan Bilanović. Po prvi put Anastasija sarađuje sa ovim timom iz muzičke produckije.

Komentari (0)

Loading