Celebrity News

Ćerka najlepše glumice bivše Jugoslavije oduševila - Slika i prilika Mije Begović (FOTO)

Ćerka Mije Begović, Maja Lena Lopatni iz dana u dan oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim atraktivnim fotografijama.

Ćerka najlepše glumice bivše Jugoslavije oduševila - Slika i prilika Mije Begović (FOTO)

Ćerka Mije Begović (58), nekada najlepše jugoslovenske glumice i bivšeg vaterpoliste Ronalda Lopatnija (77) na društvenim mrežama nije preterano aktivna, pa ipak, kada svoje pratioce obraduje novom fotografijom, o njenoj lepoti priča se danima.

Maja Lena je tokom studija na Fakultetu političkih nauka bila aktivna u javnom životu i bavila se medijima. Ipak, poslednjih godina odlučila je da svoju karijeru preusmeri i danas živi na Korčuli gde radi kao marketinški agent jednog resorta. Od tada, retko objavljuje fotografije, ali kada ih objavi, na društvenim mrežama nastaje prava pometnja.

Pročitajte: Lidija Vukićević nije trebalo da glumi Violetu Popadić, uloga je trebalo da pripadne OVOJ glumici koju je Jugoslavija obožavala (foto)

 

 

Komentari su često slični, a mnogi kažu da je Maja prava kopija svoje majke.

Maju je domaća publika imala priliku da upozna u "Survajveru" gde je učestvovala sa svojom mamom, a tada je bila borbena, riđokosa devojčica bez trunke šminke.

Danas je plava, prelepa i neosporno slika i prilika svoje majke.

 

 

Komentari (0)

Loading