Celebrity News

Anastasija slavi rođendan! Sve puca od glamura! Pogledajte kako izgleda slavljenica, porodica i poznati gosti (FOTO)

Rođendan Anastasije Ražnatović počeo je spektaklom. Naime, mlada muzička zvezda obradovala je svoje fanove dvema novim pesmama, baš na dan svog dvadeset trećeg rođendana. Ipak, prava proslava tek počinje, za Anastasijine najbliže prijatelje.

Anastasija slavi rođendan! Sve puca od glamura! Pogledajte kako izgleda slavljenica, porodica i poznati gosti (FOTO)

Mlada muzička zvezda organizovala je proslavu rođendana u luksuznom beogradskom restoranu, kako bi proslavila svoj dvadeset treći rođendan. 

Sve je dekorisano glamurozno i sa stilom, a u ružičastim i lila tonovima. U skladu sa dekoracijom, Svetlana Ražnatović odabrala je svoju toaletu, pa se pojavila u ljubičastoj mini haljini, koja joj je savršeno pristajala.

Ata Images

 

Nakon ponosne majke, stigla je i slavljenica, koja nije skidala osmeh sa lica.

Odevena u atraktivnu žutu haljinu, slavljenica je izgledala kao da šeta crvenim tepihom, a prisutni nisu skrivali oduševljenje. Holivudske lokne, preplanuli ten i široki osmeh učinili su da Anastasija izgleda kao milion dolara.

Anastasija je otkrila da je ove godine rođendansko iznenađenje izostalo, a da je u ponoć svoj dan dočekala u društvu svoje majke i Bogdana, kao i svog dečka Đorđa, na intimnom porodičnom druženju.

Ipak, rođendansko slavlje nije izostalo, a zvanice su pristigle, savršeno odevene. Dress code bio je ispoštovan, a posebnu pažnju privukle su blogerka Tamara Kalinić i Sandra Miljaković, koja je stigla u pratnji svog dečka Viktora Živojinovića.

Pročitajte: KAKVA EKIPA! OVAJ popularni glumac će biti prvi komšija Anastasiji Ražnatović i Đorđu Kuljiću u novoj zgradi

Članovi porodice pristigli su u pratnji Bogdana Srejovića, koji je džentlmenski ispratio Bogdanu Ražnatović, koja je blistala u srebrnom kompletu. Na proslavu je stigao i najvažniji gost ponosne tetke, mali Željko, koji je privukao veliku pažnju prisutnih.

Komentari (0)

Loading