Celebrity News

Ovakve ih još niste videli: Anastasija i Đorđe Kuljić u strasnom zagrljaju (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić uspevaju svoju vezu da čuvaju daleko od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, njihova tajnovitost učinila ih je jednim od najzanimljivijih i najtraženijih parova sa javne scene.

Ovakve ih još niste videli: Anastasija i Đorđe Kuljić u strasnom zagrljaju (FOTO)

Iako se na njenom "Instagramu" gotovo nikad ne može videti fotografija sa izabranikom Đorđem, snimak sa Anastasijinog rođendanskog slavlja otkrio je sve o njihovom odnosu.

Naime, dok je Anastasija zamišljaja rođendansku želju i duvala svećice Đorđe je sve vreme bio uz nju. U njegovom zagrljaju mlada zvezda blistala je, a njih dvoje izgledali su nikad srećnije.

Na snimku koji je obišao društvene mreže jasno se vidi koliko su zaljubljeni, srećn i uzbuđeni pred novo životno poglavlje u koje zajedno kreću. Doseljenje u Beograd za Anastasiju i Đorđa još jedan je korak bliže ka izgovaranju sudbonosnog "da", koje je, kako se čini, bliže nego ikada.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić doneli veliku odluku - Ovo je mesto novog početka

Instagram

 

 

– Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti – rekla je jednom prilikom u emisiji "Sceniranje" mlada zvezda i time najavila da je spremna da postane gospođa Kuljić.

Komentari (0)

Loading