Celebrity News

Tužne vesti! Goci Tržan nije uspela vantelesna oplodnja: Nemam više snage...

Goca Tržan - vantelesna oplodnja u Pragu ponovo nije uspela...

Tužne vesti! Goci Tržan nije uspela vantelesna oplodnja: Nemam više snage...

Prošlo je nekoliko nedelja od trenutka gada se Goca Tržan u pragu podvrgla vantelesnoj oplodnji, a rezultati testova koji su sada stigli doneli su poražavajuće vesti. Još jedan pokušaj pevačice i njenog supruga Radomira Novakovića da dobiju zajedničko dete nije uspeo.

Goca i Raša se za potomstvo bore već sedam godina, a za to vreme ovo je treća vantelesna oplodnja, koja nažalost nije uspela.

Petar Đorđević

 

- Kad doživite razočaranje, svaki put kažete da nećete više. Niko ko to nije prošao ne zna kakav je to osećaj. I zaista tad pomislite da nema šanse opet kroz to isto da prolazite, mada isto kažete i kad se porodite. Međutim, vrlo brzo na to zaboravite i ipak poželite da probate ponovo - rekla je Goca nedavno za naš magazin i otkrila da nada poslednja umire.

Pevačica, koja je u ovaj proces uložila celu sebe otkrila je da više nema snage da priča o svojoj borbi:

- Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim - kaže Goca za "Informer".

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan danas slavi 14. rođendan, pevačica iskreno za "Story" - Teško je, imamo situacije konstantne borbe

 

 

Komentari (0)

Loading