Celebrity News

Melinina i Harisova ćerka se fotografisala na bazenu svoje velelepne vile, svi komentarišu SAMO JEDNO! (FOTO)

Ćerka Harisa Džinovića i Meline, zvezda "TikTok-a", Đina, objavila je novu fotografiju sa bazena porodične vile, o kojoj mediji pišu danima. Osim lepote Đine Džinović, jedan detalj mnogima je privukao pažnju...

Melinina i Harisova ćerka se fotografisala na bazenu svoje velelepne vile, svi komentarišu SAMO JEDNO! (FOTO)

Haris i Melina Džinović svoj porodični mir dugo su čuvali od radoznalih pogleda, a javnost do nedavno nije imala prilike da upozna njihovu decu. Ipak, sedamnaestogodišnja Đina odlučila je da je trenutak da se predstavi javnosti, otvorila je društvene mreže i postala prava tinejdž zvezda na "Instagramu" i "TikToku".

Od kada se pojavila u javnosti, ćerka Harisa Džinovića medije intrigira svakom svojom objavom. Bilo da je reč o fotografiji sa dečkom, ili savršenoj odevnoj kombinaciji, Đina Džinović je u centru pažnje.

Pročitajte: Haris i Melina organizovali žurku povodom useljenja u novu luksuznu vilu - Ceca i Jovana Joksimović se ludo provodile! (FOTO)

Ovoga puta, Đina je svojim fanovima na društvenim mrežama pokazala delić dvorišta velelepne vile na Senjaku, na kojoj su njeni roditelji radili više od dve godine i u koju su uložili više od dva miliona evra. 

Savršeno sređeno dvorište i veliki bazen privukli su pažnju domaće javnosti, ali ni približno koliko stilski odabir mlade Đine.

Pročitajte: Melina progovorila o vezi ćerke Đine i fudbalera Crvene Zvezde! Pogledajte kako izgleda Džinovićev zet (FOTO)

Ona je pozirala u svom dvorištu odevena u maramu, koja joj je u formi topa prekrila grudi. Svoj chic stil i savršenu liniju Đina je pokazala uz objavu velike promene:

- Od danas menjam stil - napisala je ona, najavivši da će svoje tinejdž odevne kombinacije zameniti sa više fashion i chic komada.

 

Komentari (0)

Loading