Celebrity News

Anđelina besna! Njeno svedočenje dovelo do neočekivanog ishoda! Sud doneo presudu u korist Breda Pita

Bred Pit dobio starateljstvo nad decom - vest je odjeknula svetskim medijima! Posle višemesečne borbe za starateljstvo, odluka je konačna. Bred Pit i Anđelina imaće zajedničko starateljstvo nad petoro maloletne dece, dok najstariji sin Medoks sam donosi odluku sa kojim će roditeljem živeti.

Anđelina besna! Njeno svedočenje dovelo do neočekivanog ishoda! Sud doneo presudu u korist Breda Pita

Tokom višemesečne borbe za starateljstvo, Bred Pit decu je viđao retko i u posebnim uslovima, a sada je pravda konačno na njegovoj strani. Sud je doneo konačnu odluku o zajedničkom starateljstvu nad petoro maloletne dece, zbog čega je Bred Pit konačno zadovoljan.

Kako navodi "US Weekly" očajnički pokušaji Anđeline Džoli da suprugu oduzme starateljstvo nad njihovo šestoro dece završili su se neuspehom.

Od 2016. godine Bred Pit decu viđa u kontrolisanim uslovima, a sada će konačno imati pravo da sa decom provede vremena koliko i Anđelina.

- Njenom svedočenju je nedostajalo verodostojnosti na mnogim važnim područjima, a dosadašnja odluka oko starateljstva između bivših partnera mora se izmeniti na zahtev gospodina Pita, a sve u najboljem interesu za decu - stoji u sudskim dokumentima.

Pročitajte: Bred Pit je heroj - Potez koji je oduševio ceo svet!

Anđelina nimalo nije oduševljena ovom odlukom suda, ali je po mišljenju Breda Pita pravda konačno zadovoljena.

Komentari (0)

Loading