Celebrity News

UHVAĆENI: Ivana iz grupe Hurricane otišla u Dubai sa bivšim dečkom OVE koleginice! (FOTO)

Ivana Nikolić i Vladimir Volkov pre nekoliko meseci bili su glavna tema domaćih medija, kada se lepa Uraganka oglasila i rekla da među njima ne postoji emotivna veza. Ipak, čini se da fotografije iz Dubaija govore suprotno...

UHVAĆENI: Ivana iz grupe Hurricane otišla u Dubai sa bivšim dečkom OVE koleginice! (FOTO)

Kako bi se oporavila, nakon iscrpljujućih priprema za evrovizijski nastup, Ivana Nikolić, Uraganka o kojoj danima ne prestaje da se priča,spakovala je kofere i otputovala u Dubai.

Ipak, ono što sa javnošću nije podelila je da tamo ima društvo. Fotografije Ivane Nikolić i Vladimira Volkova iz Dubaija podigle su prašinu i ponovo aktualizovale priču da su fudbaler i pevačica u tajnoj vezi.

Iako je Ivana za hellomagazin.rs nedavno otkrila da su njih dvoje samo prijatelji, ove fotografije navele su javnost da posumnja da se između atraktivne plavuše i fudbalera nešto ipak dešava.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u drustvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - rekla je tada ona.

Pročitajte: Zgodna „uraganka” više nije sama, sada ljubi poznatog fudbalera?

Ipak, čini se da je sada, po završetku Evrovizije, Ivana pronašla vremena za Vladimira, inače bivšeg dečka njene koleginice Sandre Afrike, sa kojom su je mediji dugo sukobljavali, zbog navoda o ovoj romansi. Da li je reč o vezi, ili samo prijateljskom druženju na odmoru, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading