Celebrity News

Kao da je iz Londona, a ne iz Smedereva! Aleksandar Mitrović angažovao obezbeđenje na venčanju, kum mu je OVAJ fudbaler

Svadba Aleksandra Mitrovića veliki je spektakl, a osim što je okupila legende srpskog fudbala i brojne poznate ličnosti, po broju obezbeđenja koje je fudbaler angažovao, nadmašila je čak i kraljevsko venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama.

Kao da je iz Londona, a ne iz Smedereva! Aleksandar Mitrović angažovao obezbeđenje na venčanju, kum mu je OVAJ fudbaler

Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić danas su imali crkveno venčanje, a potom su se sa gostima uputili u luksuzni beogradski restoran u kome je upriličeno veliko slavlje.

Pre dva dana, Aleksandar i Kristina imali su bajkovito i intimno opštinsko venčanje na kome je fudbaleru kumovao saigrač Filip Stojković. Ipak, zbog neodložnih obaveza Filip je zamolio Aleksandra da za crkveno venčanje odabere drugog kuma. 

 

 

Aleksandar i Kristina na crkvenom venčanju imali su za svedoke Vujadina Savića, koji je posebno zainteresovao javnost, s obzirom da će uskoro postati otac po četvrti put.

Iako je na građanskom venčanju nosila svedenu haljinu, sada je zvanice zasenila u prelepoj princess venčanici.

Pročitajte: Oženio se fudbaler Aleksandar Mitrović, svi komentarišu mladinu haljinu (foto)

 

 

Bajkovita dekoracija, prelepa mlada i savršeni ambijenta očarali su brojne zvanice, koje su pristigle u luksuzni restoran, a među kojima su se našle brojne fudbalske legende.

Aleksandar je, kako bi gosti imali svoju privatnost i intimu, na ovaj za njega i Kristinu tako važan dan, angažovao i brojno obezbeđenje, kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading