Celebrity News

Zbog jednog je završila u zatvoru, a sad ima drugog: Romana Panić ponovo zaljubljena?

Romana Panić ponovo je zaljubljena - moglo bi se naslutiti iz izjave, koju je nedavno dala medijima. Pevačica, koju prati glas da nikada nije imala sreće sa izborom emotivnih partnera, skoro godinu dana, nakon što je zbog izabranika Filipa završila iza rešetaka, skupila je hrabrosti da krene dalje.

Zbog jednog je završila u zatvoru, a sad ima drugog: Romana Panić ponovo zaljubljena?

Romana Panić pre godinu dana našla se u žiži medijskog interesovanja, kada su mediji preneli da je uhapšena zajedno sa emotivnim partnerom Filipom Mrkajićem.

Po povratku u Srbiju Romana je održala konferenciju za štampu kako bi na naslove o hapšenju konačno stavila tačku.

- Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. - rekla je tada pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

 

Nakon svog prvog medijskog obraćanja, Romana se povukla iz javnosti, rekapitulirala je svoje emocije, iskustva i lekcije, a sada, godinu dana nakon ovog bolnog, ali katarzičkog iskustva, za magazin "Gloria" otkriva da je spremna za nove poslovne uspehe:

- Planovi su mi promenljivi. U životu mi se pokazalo da se ono što sam planirala malo kad ostvarilo. Često sam imala iznenadne situacije i prepreke koje su me sputavale. Zato planove menjam u hodu, korigujem ih i prilagođavam se. Postoji jedna pesma, koja je tu u mojoj fijoci, ali treba dobro da osmislim čime bih se sada predstavila publici. Napravila sam veliku pauzu i povukla se sa scene. Pre godinu dana vraćena sam u centar medijske pažnje, pa bih posle svega volela da nova pesma bude dobra. Zato sam oprezna i željna da podarim nešto novo - iskrena je ona.

Pročitajte: Prva stranica Romaninog dnevnika iz zatvora ledi krv u žilama - Lupa srce, svi mišići se tresu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

 

Od boravka u zatvoru, Romana javno nije govorila o svom emotivnom partneru Filipu Mrkajiću, pa se stiče utisak da je na ljubav koju je skupo platila ipak stavila tačku. U prilog tome govori i njen odgovor na pitanje da li postoji neko ko je na privatnom planu ispunjava.

- Postoji. Emotivno sam ispunjena - rekla je Romana, ne osvrnuvši se na Filipa.

Upravo ovom izjavom navela je javnost da pomisli samo jedno, pevačica koja je do sada emotivne izbore skupo platila, ponovo je spremna za novu ljubav.

Komentari (0)

Loading