Celebrity News

Na ovakvom pogledu svi bi joj pozavideli: Ivana Jordan otvara vrata svog luksuznog doma na Dedinju (foto)

Ivana Jordan uspela je pored gustog poslovnog rasporeda da pronađe malo vremena i ugosti ekipu magazina Story u svom domu u elitnom delu Beograda. Reč je o prostranom stanu na Dedinju koji je uredila u skladu sa svojim i potrebama sina Vuka. Zbog velikih soba, svetlih boja i prelepog pogleda koji se s njene terase pruža prema Avalskom tornju, Ivana ističe da ovaj prostor nije samo njen dom nego i svojevrsna inspiracija za stvaranje.

Na ovakvom pogledu svi bi joj pozavideli: Ivana Jordan otvara vrata svog luksuznog doma na Dedinju (foto)

Kada je donosila odluku u kom će delu grada živeti, presudilo je prisećanje na detinjstvo i bezbrižne dane koje je provela u tom kraju.

– Prema ovom delu grada uvek sam imala posebnu emociju jer je ovde nekada živela moja baka. Čitavo detinjstvo pamtim upravo po Dedinju, bakinom dvorištu i stablima trešnje i oraha s kojih nisam silazila. Svaka grana predstavljala je poneku moju sobu, dnevnu ili spavaću, a ako je drvo rodilo, imala sam i plodove za svoj dečji ručak. Bila sam u stanju da po ceo dan budem na drvetu i da se tu igram. Kada je došlo vreme da sebi kupim stan, upravo zato sam odabrala ovu lokaciju. Lep je kraj, imamo dvorište i svoj mir, kao i čist vazduh, a opet smo za nekoliko minuta u centru. Blizu nam je i moja mama koja živi kod Auto-komande – započinje razgovor Ivana i otkriva da je ovakav prostor upravo ono što joj je bilo neophodno kada je kretala u nov život nakon što se pre nekoliko godina razvela od mašinskog inženjera Dušana Antonijevića.

– Smatram da je veoma važno kako izgleda ambijent u kojem živimo, jer bi trebalo da nam daje slobodu i snagu, ali istovremeno i mogućnost da baš u njemu oblikujemo svet kakvom stremimo. Zato sam se ja u momentu kada su nastupile velike životne promene odlučila da izaberem nekretninu koja će me inspirisati i nadahnuti da krenem dalje – priča pevačica.

Pročitajte: Ivana Jordan o ljubavi - Neću se upuštati u veze!

Boško Karanović

 

Najviše vremena Ivana provodi u dnevnom boravku u kom piše pesme, gosti prijatelje i rodbinu, igra se sa naslednikom i odmara. Omiljeni komad nameštaja u toj prostoriji joj je kožna garnitura prema kojoj je dekorisala ceo stan.

– Bez ičije pomoći uredila sam stan, prema svom stilu i potrebama. Prvo sam odabrala belu kožnu garnituru, a zatim i sve ostalo. Gledala sam da se uz nju sve slaže pa su mi se svetle boje same po sebi nametale. Nisam pobornik feng šuija, ali svakako da postoje neke zakonitosti koje poštujem. Na primer, u spavaćoj sobi nemam ogledalo, jer smatram da nije dobro da se čovek iz nekog polusna probudi i ugleda svoj lik. To više ima veze sa psihologijom – govori atraktivna plavuša.

Boško Karanović

 

Najviše pažnje posvetila je uređenju sinovljeve sobe.

– Vukova soba je njegov kutak, voli da se osami kako bi se sam igrao. To mu uvek rado dozvolim, ali kada primetim da mu nedostaje društvo, tu sam da udovoljim svim njegovim zahtevima, što mi pričinjava zadovoljstvo. Često igramo igrice ili se trkamo. U tim momentima podetinjim ili zaboravim da je on dete i ravnopravno se s njim borim da zauzmem dobro mesto. Trudim se da i on primeti da sam ja iskrena u tome. Mi smo srodne duše, koje se zaista lepo slažu i ne gube vreme na svađu. Kod nas se uvek sve završi osmehom čak i kada se pomalo prepiremo.

 

Komentari (0)

Loading