Celebrity News

Flert ili nešto više: Atraktivna pevačica je nova devojka Breda Pita? (FOTO)

Nova devojka Breda Pita – vest koja je odjeknula poput groma. Definitivno mu je krenulo u životu, jer je nakon dobijenog zajedničkog starateljstva sa bivšom suprugom, još se i zaljubio.

Flert ili nešto više: Atraktivna pevačica je nova devojka Breda Pita? (FOTO)

Tokom višegodišnje borbe za starateljstvo, Bred Pit decu je viđao retko i u posebnim uslovima, a sada je pravda konačno na njegovoj strani. Sud je doneo konačnu odluku o zajedničkom starateljstvu nad petoro maloletne dece, zbog čega je zadovoljan.

To nije jedini povod za dobro raspoloženje, jer se situacija popravila i na ljubavnom polju. U stranim medijima pojavila novost da je u njegov život ušla atraktivna lepotica.

Žena koja ga je, navodno osvojila je 21 godinu mlađa pevačica Endru Dej. Upoznali su se na dodeli “Oskara” nakon čega su razmenili brojeve. Na gala događaju se Endru pojavila u provokativnoj zlatnoj haljini sa brojnim prorezima koji otkrivaju njeno zanosno zgodno telo. 

- Endru je već neko vreme na Bredovom radaru - rekao je izvor za "Miror".

Pročitajte: SVI SU ZABRINUTI - Bred Pit uslikan u INVALIDSKIM KOLICIMA (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Day (@andradaymusic)

- Flertovali su iza kulisa i veruje se da su razmenili brojeve telefona. Moguće je da je u pitanju nešto profesionalno, ali neki Bredovi prijatelji pričaju kako bi on i Endru bili sjajan par - dodaje izvor.

Da li je u pitanju samo "očijukanje" ili nešto više od toga, sigurno će "budno oko" javnosti okriti prvom prilikom, na nama je samo da željno očekujemo lepe vesti. 

Komentari (0)

Loading