Celebrity News

Anju Valente svi znaju, a starija ćerka Dragana Stojkovića Piksija za javnost je prava misterija! Danas je za Andreu poseban dan (FOTO)

Starija ćerka Dragana Stojkovića Piksija za domaću javnost prava je enigma i dok se njena sestra Anja nalazi u srcu modne industrije i radi kao modni konsultant brenda Alexandre Vauthier, Andrea živi potpuno povučenim životom, o kome se gotovo ništa ne zna.

Anju Valente svi znaju, a starija ćerka Dragana Stojkovića Piksija za javnost je prava misterija! Danas je za Andreu poseban dan (FOTO)

Faust Stojanov

Anja Valente često je tema domaćih medija, a svakom svojom objavom intrigira javnost. O njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako u svetskim tako i u domaćim medijima, dok se o životu njene sestre Andree i brata Marka zna vrlo malo.

Ipak, starija ćerka Dragana i Snežane Stojković nije imala ništa manje srećno odrastanje, a vreme studiranja provela je u gradu svetlosti.

Pročitajte: Piksijeva supruga blistala na rođendanu - Zaljubljeni pogled i aplauz za ljubav (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

- Moja najstarija kćerka Andrea je diplomirala pre dve godine na američkom univerzitetu u Parizu, posle čega je godinu dana bila na praksi u Japanu i godinu dana u Srbiji - ispričala je jednom prilikom Snežana.

Andrea je, iako je najstarija ćerka fudbalske legende, uspela da svoj život vodi potpuno izvan radoznalih pogleda javnosti. Posvećena je porodici, a posebno sestričinama Ksiji i Indiji Rouz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

 

Danas Andrea proslavlja svoj 32. rođendan, a sestra joj je dirljivom fotografijom čestitala:

- Srećan rođendan Andrea! Sjajna si tetka! - napisala je Anja.

Pročitajte: Anja Valente ne skida osmeh, čestitke stižu sa svih strana sveta (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading