Celebrity News

Bliznakinje, a toliko različite: Upoznajte sestru Olje Bećković (FOTO)

Autor: | 03/06/2021

Sestra Olje Bećković, Ljudmila je pet minuta starija od poznate voditeljke i ne bavi se javnim poslom, već je umetnica.

Bliznakinje, a toliko različite: Upoznajte sestru Olje Bećković (FOTO)

Pisac Matija Bećković na porođaju svoje supruge se šokirao kada su mu javili da umesto planiranog sina, postao je otac dve preslatke devojčice. Tim ogromnim iznenađenjem za celu porodicu  je počeo život dve sestre Olje i Ljudmile.

Mnogi ni ne znaju da omiljeno TV lice Olja Bećković koja je autor i voditelj emisije “Utisak nedelje” ima sestru bliznakinju, a da pritom ni malo ne liče jedna na drugu. Osim što su fizički potpuno drugačije, i karaktereno su potpune suprotnosti.

- Nas dve smo potpuno različite. Ja sam bila žensko “hiljadu na sat”, a ona je bila muškarača. Njoj su kupovali kapisle i fenomenalno se igrala klikerima, a moje želje bile su one kičerske - rekla je voditeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Fizički smo sasvim različite, toliko da u mladosti nije bilo uverljivo ni da smo sestre. Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznaknje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka – ja sam levoruka. Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono što ona ne razume – rekla je svojevremeno Olja.

Ljudmila se bavi muzikom, dok se Olja odlučila za glumu, nakon čega se predomislila i napravila zavidnu karijeru u novinarstvu. Ljudmila Bećković u braku je sa Srđanom Janjićijevićem, diplomiranim pravnikom, koji je neko vreme bio generalni direktor “Politike”. Imaju dvoje dece.

Komentari (1)

Loading