Celebrity News

Odao je Instagram: Da li to Miona Marković ima novog dečka? (foto)

Novi dečko Mione Marković, reditelj je David Alić rodom iz Pirota, sa kojim ovih dana privodi kraju pripreme za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu Semberija. Atraktivna umetnica, koju je publika zavolela u seriji "Žigosani u reketu", vest da je raskinula vezu sa prethodnim dečkom Novićem nije potvrdila, a još manje da je uplovila u novu romansu, međutim "Instagram" ju je odao.

Odao je Instagram: Da li to Miona Marković ima novog dečka? (foto)

Od juna prošle godine ona je prestala da objavljuje fotografije sa Novićem, izostavljajući do tada obavezne haštagove "nović voli mionu" i "miona voli novića", a umesto njih počela je javno da deli slike sa Alićem. Na poslednjoj i svakako najintrigantijoj jasno je svima stavila do znanja da je sa njim odavno prevazišla odnos reditelj - glumica, a komentare poput onih " jao kako se divno gledate", "divan ste par" lajkovala je i na njih srdačno odgovorila.

Pročitajte: Promena vredna pažnje - Miona Marković više ne izgleda ovako (foto)

Budući da je vrlo cenjen u svom poslu, da iza sebe ima brojne nagrade i da tvrdi da mu je u životu bilo važnije da nauči da bude dobar čovek, nego dobar reditelj, uzaludno je postavljati pitanje čime je David osvojio Mionu. Glulmica ne krije da je opčinjena karakternim osobinama, ali i talentom svog novog izabranika, a koliko je ponosna na njega vidi se takođe prema njenim objavama.

Komentari (0)

Loading