Celebrity News

Preko dve decenije ljubavi, a on je još uvek misterija! Ko je muž Anice Dobre? (FOTO)

Muž Anice Dobre, Miodrag Sovtić, svojoj ženi najveća je podrška preko dve decenije, pa ipak, javnost o njemu ne zna gotovo ništa...

Preko dve decenije ljubavi, a on je još uvek misterija! Ko je muž Anice Dobre? (FOTO)

Iako je na glumačkoj sceni prisutna preko tri decenije, Anica Dobra, koja danas proslavlja svoj pedeset osmi rođendan, život gradi daleko od radoznalih pogleda javnosti.

Instagram

 

O tome koliko voli privatnost, svedoči i činjenica da je nakon prvog javnog pojavljivanja Mine Sovtić, malo ko znao da je lepa glumica i po talentu naslednica baš Anice Dobre.

Ćerku Minu, Anica je dobila u braku sa čovekom, koga preko dve decenije čuva samo za sebe. Miodrag Sovtić, suprug Anice Dobre, javnosti je gotovo nepoznat.

Osim par fotografija, koje s vremena na vreme, njegova ćerka objavi na društvenoj mreži "Instagram", Miodrag bira da i pored poznate supruge i ćerke, koja polako korača majčinim stopama, javnosti ostane anoniman.

Pročitajte: Komšije sa Dorćola ODUŠEVLJENE Anicom Dobrom, OTKRIVAJU kakva je zapravo čuvena GLUMICA!

Instagram

 

Ipak, detalj da već godinama živi na Dorćolu sa porodicom sa sobom nosi i priču o velikom prijateljstvu sa najvećom legendom Dorćola.

Osim što je oženjen glumačkom legendom, Anicom, Miodragov najbolji prijatelj, bio je muzička legenda Džej Ramadanovski, sa kojim je na dorćolskom asfaltu ispisao brojne priče.

Komentari (0)

Loading