Celebrity News

Sve je spremno za veliki dan! Snaja Jelene Bačić blista u belom (FOTO)

Sin Jelene Bačić na Uskrs je zaprosio dugogodišnju devojku Antonelu, a ponosna mama i buduća svekrva intimne trenutke sreće podelila je sa javnošću. Sada su mladenci na korak do venčanja, a kako izgleda svadbena euforija pokazali su na "Instagramu".

Sve je spremno za veliki dan! Snaja Jelene Bačić blista u belom (FOTO)

Da je snaja Jelene Bačić pravi anđeo, spisateljica je otkrila na društvenim mrežama uz fotografiju lepe Antonine.

- Priznajem, u početku nepoverljiva, jer zaboga, on je "sin jedinac, mater svima..." Onda je Antonina uplovila u njegov, naš, život, i iako mi je u početku bilo teško da prihvatim da će ga neko voleti kao ja, da će neka druga žena (a nisam Edipovska majka) biti pored njega kad ja nisam, vremenom sam shvatila koliko sam blagoslovena svojom budućom snajkom, i ako Bog da, majkom mojih unuka. Hvala ti anđele moj lepi na ljubavi, strpljenju i razumevanju. Hvala Biljana što si rodila ovakvo blago. Hvala ti što voliš mog sina i presrećna sam što ćeš uskoro nositi njegovo prezime. Ali od svakog imena ili prezimena, važnija je i iznad svega najvažnija duša, a ti to jesi - napisala je ona povodom veridbe svog sina Marka i njegove izabranice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧿 (@antonina.dotlic)

A sada je cela porodica uzbuđena i sa nestrpljenjem očekuje veliki dan. Buduća mlada obučena u belo objavila je na instagramu fotografiju sa svojim partnerom uz opis, koji je podigao prašinu:

- Jedva čekamo naše - napisala je ona uz haštag #weddingvibes.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić na Uskrs objavila da ženi sina - Ako me sad srce ne izda, neće nikad! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧿 (@antonina.dotlic)

Iako su ovoga puta samo bili gosti na venčanju svojih prijatelja, Antonina u belom i sa osmehom na licu, blistala je i pokazala da je spremna da čoveku svog života kaže sudbonosno "da", a taj dan oboje sa nestrpljenjem očekuju.

Komentari (1)

Loading
Milana Brat

12:12 06.06.2021

Iskrene cestitke i najlepse zelje mladencima i porodici