Celebrity News

Prelepo! Detalj u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine ima posebno značenje (FOTO)

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine u srcu Beograda, prava je oaza mira i ljubavi. Glumački par u kutku po svojoj meri odgaja Stašu i Lazara, a evo kako izgleda porodična oaza preslatke porodice.

Prelepo! Detalj u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine ima posebno značenje (FOTO)

Svojim glumačkim ostvarenjima, ali i romantičnom ljubavnom pričom, koja počinje tokom fakultetskih dana, Tamara Dragičević i Petar Benčina brzo su osvojili srca domaće publike. Od tada, pa do danas, javnost pod budnim okom prati svaki pokret glumačkog para.

Od odevnih kombinacija, fotografija njihovih mališana, pa do njihovih novih projekata, publiku o Tamari i Petru sve zanima. 

Podjednako interesovanje vlada i za njihovom oazom mira, a kako se na društvenim mrežama danas može videti mnogo toga, zavirili smo u dom Petra Benčine i Tamare Dragičević.

Fotografije na kojima u udobnosti svog doma provode vreme u jutarnjoj kafi i sa svojim mališanima, pokazuju da njih dvoje žive baš kao i sav normalan svet. Uživaju u ljubavi, pažnji i svojoj porodici.

Pročitajte: Prelepe vesti u domu Tamare Dragičević - Glumica ne skriva oduševljenje! (foto)

Porodični dom uredili su u modernom stilu, a celim prostorom prevladavaju beli tonovi. Od dnevne sobe, do kuhinje sve je belo, osvetljeno i odiše čistotom.

Moderan nameštaj i slatki detalji, svemu daju poseban, intiman i prijatan ton, a najviše pažnje privlači nimalo uobičajen portret Tamare Dragičević, koji je na poklon dobila od svog supruga.

Zidove njihovog doma krasi portret Tamare u ulozi u kojoj se svaki dan besprekorno snalazi - superžene! Na ovaj način Petar je majci svoje dece, ali i mališanima želeo da pokaže, koliko je Tamarina uloga i trud važan za njihovu skladnu porodicu.

Pročitajte: Petar Benčina - Sve se promenilo kada sam dobio sina

Komentari (1)

Loading