Celebrity News

Sestre Mićalović znamo kao dve poznate glumice, ali postoji i treća: Evo čime se bavi najstarija Mirjana

Sestre Mićalović naširoko su poznate javnosti, iako jedna od njih daleko manje od dve popularne glumice.

Sestre Mićalović znamo kao dve poznate glumice, ali postoji i treća: Evo čime se bavi najstarija Mirjana

Domaći medijski prostor najpre je osvojila srednja po starosti među sestrama Mićalović. Popularnu Slobodu danas mnogi izdvajaju kao jednu od naših najcenjenijih i najpopularnijih glumica, a od pre nešto više od pola decenije sve krupnijim koracima počinje da je prati i najmlađa Dragana. I kroz sve to vreme mnogo smo čitali o njima dvema, davale su intervjue, ušle u milione domova kroz najgledanije TV serije, ali o najstarijoj sve do danas tek se promoli po koja reč, budući da se ona jedina ne bavi javnim poslom. U pitanju je Mirjana Mićalović i uzimajući u obzir njene sopstvene talente, harizmu i pojavu, ako nas pitate, javnost mnogo propušta. Međutim, čini se da tajanstvenoj Mirjani sve to nekako prija.

 

 

Dok su Sloboda i Dragana glumački talenat nasledile od pokojnog oca Dragana, Mirjana je otišla nešto drugačijim putem, ali je ipak ostala u sferi umetnosti, budući da je završila akademiju umetnosti. Ipak, njene sestre to vide kao "normalniji" stil života od onog kakav one vode, budući da se Dragana u jednom intervjuu baš tako izrazila.

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krenula je nekim "normalnim" putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - rekla je svojevremeno Gaga.

Pročitajte: Prelep trio sestara Mićalović, ne zna se koja je zgodnija (foto)

 

 

I zbilja, Mirjana vodi svakodnevniji život od sestara glumica. Sa Slobodom se, međutim, sigurno odlično razume u jednoj stvari - roditeljstvu. Baš kao i poznata glumica, Mirjana takođe ima dve ćerke i takođe je srećno udata. Upravo devojčice danas najbolje povezuju sve tri sestre, budući da Dragana, koja im za sada "kvari" prosek sa porodičnim statusom, obožava da pričuva svoje sestričine i da s njima provodi kvalitetno vreme. Sestre ne kriju da su zajednički usmerene na blagostanje njihove majke Milice koju su uvek navodile kao najveću životnu podršku.

Pročitajte: Stara fotografija koja BUDI NAJLEPŠA I NAJTUŽNIJA OSEĆANJA: Sloboda se prisetila pokojnog oca uz lavinu emocija

 

 

Mirjana, premda živi izvan javne sfere, često se može videti na fotografijama poznatih glumica koje one objavljuju na društvenim mrežama. Te slike najbolje pokazuju privrženost koje sve tri, uprkos različitim životnim obavezama, neguju i danas.

Komentari (0)

Loading