Celebrity News

Hande Erčel fotografijom potvrdila nagađanja! Ljubav jača nego ikad pre (FOTO)

Hande Erčel i Kerem Bursin, par, koji je turske medije očarao hemijom na snimanju trenutno najgledanije serije "Pokucaj na moja vrata", do sada su dali čak nekoliko nagoveštaja da su u vezi. Nagađanja su postala sve glasnija, a sada je stigla i zvanična potvrda.

Hande Erčel fotografijom potvrdila nagađanja! Ljubav jača nego ikad pre (FOTO)

Da se ljubav rodila između para, koji je od kolega na setu prerastao u nerazdvojne prijatelje, a onda i nešto više, sada je konačno jasno kao dan.

Iako su Hande Erčel i Kerem Bursin, par koji intrigira ne samo tursku, već i svetsku javnost, o svom odnosu do sada govorili samo u nagoveštajima, više je nego jasno da se ljubav ne može sakriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Naime, nakon što su njihovu romansu odale zajedničke fotografije sa Maldiva, sada je Hande novom objavom jasno stavila do znanja, da je ljubav jača nego ikada.

Nastavak serije se uvekliko snima, a ona i Kerem sada su i zvanično par, što je potvrdila rođendanskom čestitkom za svog voljenog, koju je uz dirljivu poruku objavila na "Instagramu".

Pročitajte: Hurem i Šeherezada su prošlost, ona je nova najpopularnija turska glumica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

- Ostanite blizu ljudima koji zrače. Srećan rođendan najzabavnijem delu mog života, tako sam srećna što te imam - napisala je ona i otkrila da više nema sumnje da su ona i Kerem neotuđivi delovi života onog drugog.

Komentari (0)

Loading