Celebrity News

REKLA PA POREKLA! Ovo je istina o OPERACIJAMA Lejdi Gage (FOTO)

Izgled Lejdi Gage, kao i njen, u prošlosti često šokantan imidž, tema su svetskih i domaćih medija, otkad se pojavila na sceni i stekla planetarnu popularnost.

REKLA PA POREKLA! Ovo je istina o OPERACIJAMA  Lejdi Gage (FOTO)

Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue via Guliver

Dugo se razmatralo da li se pevačica podvrgla određenim plastičnim operacijama. Iako je to često volela da opovrgne, sada su se pojavile fotografije i istina je konačno izašla na videlo.

- Nikada se nisam operisala, iako to mnoge pop zvezde vole. Mislim da su plastične operacije izvesni pokazatelj nesigurnosti - govorila je Gaga svojevremeno za strane medije.

Međutim, na osnovu fotografije na kojoj je pevačica u prošlosti i trenutno, evidentno je da se malo “poigrala” sa izgledom koji joj je priroda prvobitno darovala.

Pročitajte: Uz pomoć ove ishrane Lejdi Gaga je svoju figuru dovela do savršenstva

Lejdi Gaga, odnosno Stefani Germanota kako glasi njeno pravo ime, korigovala nos ili je make up artist savršeno odradio posao, jer se stiče utisak da je znatno manji i ravniji nego ranije.

Ni fileri za usne nisu izostali, što je u jednom intervjuu za strane medije Gaga nerado potvrdila.

Ipak, kako se oduvek zalagala za prirodni izgled, sve je odrađeno sa ukusom i minimalno.

Upravo to “minimalno” omogućilo je pevačici da zadrži koliko-toliko upečatljiv izgled zbog kog je prvenstveno i napravila “bum” na svetskoj sceni, uz naravno i briljantu muziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Čini se da će, bilo da je reč o njenom izgledu ili vokalnim sposobnostima, Lejdi Gaga na neki način uvek biti goruća tema svetske štampe.

 

Autor: Ana Županjevac

Komentari (0)

Loading