Celebrity News

Uhapšen Saša Joksimović - bruje mediji! Glumac se oglasio

Uhapšen Saša Joksimović bruje domaći mediji, a u jeku skandala, koji je zadesio glumca i rođenog brata Željka Joksimovića, Saša je imao nešto da kaže...

Uhapšen Saša Joksimović - bruje mediji! Glumac se oglasio

Ata Images

O skandalu koji je izbio na utakmici u Pambukovcu kod Uba, danas bruje domaći mediji, a najponavljaniji naslov je - Uhapšen Saša Joksimović.

Kako piše "Informer" glumac se na stadionu "Dragan Džajić" pojavio pod uticajem alkohola.

- Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta - kaže za pomenut list jedan od svedoka.

Pročitajte: Saša Joksimović obožava suprugu - Kada nismo zajedno treba mi psihijatar

- Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara, a kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: "Pa ja sam, bre, glumac." Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju - dodaje on.

Nakon što je ova vest u javnosti odjeknula poput bombe, glumac je odlučio da iznese i svoju stranu priče:

- Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući - kaže Saša, kako bi stavio tačku na glasine o njegovom nedoličnom ponašanju prema patroli, koja je došla da izvrši uviđaj.

 

 

Komentari (0)

Loading