Celebrity News

Marija Karan smuvala bivšeg muža svoje koleginice? OVO su detalji

Novi dečko Marije Karan danima je glavna tema u domaćoj javnosti, a sada je, kako mediji kažu, otkriven i njegov identitet. Naime, mediji bruje da je Marija Karan u strasnoj vezi sa bivšim suprugom voditeljke Ane Mihajlovski.

Marija Karan smuvala bivšeg muža svoje koleginice? OVO su detalji

Marija Karan dobila jednu od vodećih uloga u domaćem rimejku serije "Dinastija", a sada se priča da je u vezi sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" i bivšim suprugom Ane Mihajlovski, Goranom Stamenkovićem.

Kako prenose domaći mediji, romansa je otpočela odmah po početku snimanja serije iza koje stoji Goranova produkcijska kuća.

Ata Images

 

Da se nova ljubav pojavila u životu Marije Karan postalo je jasno kada je na svom "Instagramu" objavila ruže, koje su stigle na njenu kućnu adreu, ali da li je reč o Goranu Stamenkoviću, ili nekom drugom, Marija još nije otkrila.

Pročitajte: Novi dom nakon razvoda - Marija Karan otkrila detalje povratka u Srbiju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Za razliku od Marije, koja je rečila da se ovim povodom ne oglašava, Goran je odlučio da o napisima medija ipak progovori:

- Marija i ja nismo u vezi, to nije istina. Ona radi na seriji koju mi produciramo, samo sarađujemo - rekao je za "Telegraf.rs" Goran, koji sa Anom Mihajlovski ima ćerkicu i sa bivšim suprugom održava divan odnos.

Komentari (0)

Loading