Celebrity News

Sada ljubi Teodoru Džehverović! Nino Čelebić pre pevačice bio u vezi sa OVOM poznatom damom umešanom u veliki skandal (FOTO)

Dečko Teodore Džehverović, atraktivni košarkaš Nino Čelebić, sada je ludo zaljubljen u mladu pevačicu, koja na muzičkoj sceni ređa uspeh za uspehom. O njihovoj ljubavi mnogo se piše, a malo ko zna, da Teodora nije jedina javnosti poznata devojka, koja je osvojila srce sportiste.

Sada ljubi Teodoru Džehverović! Nino Čelebić pre pevačice bio u vezi sa OVOM poznatom damom umešanom u veliki skandal (FOTO)

Nino Čelebić uživa u srećnoj vezi sa Teodorom Džehverović, sa kojom iz dana u dan strpljivo gradi odnos pun podrške i razumevanja.

svakodnevno radimo na našem odnosu. Svakome bih poželela da ima odnos kakav mi imamo. Što bi se reklo, kao da smo sto godina zajedno, prijatelji i partneri. Smatram da je još uvek rano da bismo stali na “ludi kamen” ili planirali decu. Potrebne su dve do tri godine kako bismo započeli nešto ozbiljnije od ovoga što imamo - opisala je Teodora ovaj skladni odnos za "Blic".

Pročitajte: Kruna velike ljubavi - Teodora Džehverović spremna da postane majka

 

 

Atraktivnim fotografijama Nino i Teodora slave ljubav, ali i privlače sve više pažnje javnosti, pa su se mediji tako zainteresovali za život dečka Teodore Džehverović.

Osim da voli muziku i da je neko vreme radio kao DJ, malo je kome poznato da je pre Teodore, Nino bio sa još jednom, javnosti poznatom damom. 

Naime, Nino je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ana Marijom Žujović, koja je u žižu medijske pažnje dospela, nakon što je od tadašnjeg dečka, voditelja Vlade Stanojevića zadobila udarce, a zatim fotografije povreda javno podelila.

Pročitajte: Ana Marija Žujović šest godina kasnije - Postupak stoji, sve sam manje uporna u dokazivanju šta je Vladimir uradio

 

 

- Kao što vidite, konačno sam ponovo srećna i zadovoljna. Nisam ranije želela da pričam o novoj ljubavi dok nas dvoje zajedno ne odlučimo da se pojavimo u javnosti - govorila je u vreme najveće ljubavi sa Čelebićem, Ana Marija za "Blic".

Komentari (1)

Loading