Celebrity News

Već ga obožavaju! Đanluka Vaki otkrio detalj zbog koga će Srbima postati još draži

Đanluka Vaki poreklo je otkrio, gostujući u jednoj emisiji i u isto vreme zapanjio ali i oduševio publiku. Mnogima je sada jasnije zašto toliko voli Srbiju.

Već ga obožavaju! Đanluka Vaki otkrio detalj zbog koga će Srbima postati još draži

Italijanski di-džej je, naime, otkrio da ima srpske korene, na opšte oduševljenje svih gledalaca.

- Beograd nam je jako blizu, ja sam ovde poznat i volim Srbiju. Iz familije su mi govorili da je očevo poreklo iz Srbije, a moja partnerka Šeron je kao američki državljanin imala pravo da traži vakcinu. Ovde smo naši, Srbija nas je sjajno ugostila, ovde se osećam kao kod kuće. Dok je ovde bila Jugoslavija, 1992. godine, dolazio sam sa ocem brodom - započeo je Vaki priču u uključenju uživo u emisiji "Amidži šou".

Pročitajte: Hvala Srbijo - poručio ekscentrični milioner Đanluka Vaki, evo i zašto

Takođe, milioner je objasnio svoj životni stil i gledaocima dao korisne savete na temu dobre zarade.

- Živeti život najbolje, ne ugrožavati druge, to je moj stil života. Ne postoji pravilo za pravljanje novca, postoji neka energija. Postoji jedna stvar koju mrzim, nema ništa gore od slanja lažne poruke ljudima. Ja se ne plašim da prikazujem kvalitet svog života, nemam šta da krijem - zaključio je on.

Prema pisanju medija, nakon vakcinacije koju je Vaki obavio u Beogradu, početkom jula će održati i koncert na Kalemegdanu za pedeset hiljada obožavala njegovog rada.

 

Komentari (0)

Loading