Celebrity News

Obožavali ste da ih gledate: Evo kako sada izgledaju glumci serije “Porodično blago”

Autor: | 09/06/2021

Serija “Porodično blago” je jedna od omiljenih domaćih serija u istoriji televizije, i zato ne treba da čudi koliko privlači pažnju i činjenica da će, na veliko odušeljenje gledalaca, ponovo biti prikazivana na RTS 1.

Obožavali ste da ih gledate: Evo kako sada izgledaju glumci serije “Porodično blago”

Popularna serija i dalje privlači gledaoce poput magneta, iako je prošlo mnogo vremena od premijernog prizkazivanja, auditorijumu i dalje nije dosta, a legendarne replike se i dan danas ponavljaju.

Porodica Gavrilović i njihova dogodovštine su svima bile veoma zanimljive. Priča se bazira oko nestalog blaga za kojim tragaju deda i unuk. Zaplet nastaje kada za to saznaju i dva brata koji su kupili zemlju na kojoj se navodno nalazi kovčeg, i pitanje je ko će prvi uspeti da ga pronađe.

U glavnim ulogama ove serije igraju: Svetlana Ceca Bojković, Mihajlo Miša Janketić, Vesna Trivalić, Žika Milenković, Nebojša Glogovac, Mirjana Mina Lazarević, Vukašin Marković, Snežana Savić, Danilo Lazović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Branko Cvejić i drugi.

Iako nekoliko velikih zvezda više nije među živima, to ne umanjuje trag koji je ostavila serija na mnoge generacije koje su gledale i uživale prateći glumce iz epizode u epizodu.

Pogledajte kako sada izgledaju popularni glumci:

 

Komentari (0)

Loading