Celebrity News

Posle suza i razočarenja: Konačno lepe vesti u životu Goce Tržan! (FOTO)

Goca Tržan suze i sazočarenja ostavila je iza sebe i krenula u novu borbu za široki osmeh. Lepe vesti, konačno su stigle posle iscrpljujućeg perioda, a pevačica konačno ponovo zrači onom neverovatnom energijom, po kojoj je prepoznatljiva.

Posle suza i razočarenja: Konačno lepe vesti u životu Goce Tržan! (FOTO)

Pevačica Goca Tržan doživela je veliko razočarenje kada se i treći pokušaj da sa suprugom Radomirem Novakoviće dobije dete, završio neuspehom. Ipak, odlučila je da sa Rašom povede ozbiljan razgovor i definitivno krene dalje.

- Motivišu me moja želja, moj suprug, moje dete, ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo biološko dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega i, ako sada ne uspem da rodim, teško da ću za nekoliko godina. U ovakvim situacijama partner mora da bude potpuno iskren i sve je u redu. Nije reč o manjku ljubavi ako me zbog toga ostavi, već o iskrenosti i želji za opstankom i razmnožavanjem - rekla je gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal".

Pročitajte: Tužne vesti! Goci Tržan nije uspela vantelesna oplodnja - Nemam više snage...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Raša i ona svoju ljubav neguju iz dana u dan, u nove borbe kreću ruku pod ruku, ne gubeći nadu da će se njihova najveća želja ipak ostvariti, a sa tom vrstom pozitivne energije u njihov dom stigle su i lepe vesti.

Goca Tržan sa osmehom na licu prihvatila je ulogu kume, na krštenju preslatkog dečaka, a tokom ovog, za nju toliko važnog dana, nije skidala osmeh sa lica.

Okružena ljudima do kojih joj je stalo, ponosna kuma nije ispuštala dečaka iz naručja, a jednu od fotografija intimnog trenutka podelila je i na svom "Instagramu":

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan danas slavi 14. rođendan, pevačica iskreno za "Story" - Teško je, imamo situacije konstantne borbe

Instagram

- Krstili smo našeg Gligorija - napisala je ona.

 

Komentari (1)

Loading
Dragana N

20:37 11.06.2021

Opusti se Goco, ako ne bude dece, bice unuka, a posto je Rasa prihvatio tvoju cerku kao svoju i unuci ce biti njegovi. Vazno je da se volite. Licno poznajem Rasu i verujem da ce tako biti.