Celebrity News

Arijana Mihajlović došla u Srbiju i razvezala jezik: Moja istina o braku sa Sinišom!

Arijana Mihajlović, žena, čija lepota s godinama postaje sve veća, u Srbiji je poznata, kao borac, koji je stajao uz Sinišu Mihajlovića u svakom, pa i najtežem trenutku. Uvek širokog osmeha, italijanka je fudbaleru podarila petoro dece i potpuno drugačiji, dublji smisao životu.

Arijana Mihajlović došla u Srbiju i razvezala jezik: Moja istina o braku sa Sinišom!

Sada kada je cela porodica Mihajlović došla u Srbiju, Siniša i Arijana ne skidaju osmeh sa lica i uživaju u svakom danu sreće, koji je došao posle Sinišine pobede nad opakom bolešću. Još srećniji postali su kada su saznali da će im ćerka Virdžinija uskoro podariti unuku, a sada uživaju u nestrpljivom iščekivanju malene devojčice.

Letnji odmor provode u Srbiji i na svojim "Instagram" profilima, porodica objavljuje zajedničke momente koji svedoče sreći što su na okupu. Ipak, jedna u moru fotografija, posebno je privukla pažnju.

Arijana Mihajlović objavila je fotografiju sa svojim suprugom i u jednoj rečenici opisala brak dug četvrt veka:

Pročitajte: Arijana Mihajlović odškrinula vrata porodičnog doma: Skupocena oaza luksuza za porodicu Siniše Mihajlovića (FOTO)

- U sreći, kao u dobrom vinu, treba uživati gutljaj po gutljaj - napisala je simbolično ona, jer su toga dana bili u poseti jednoj srpskoj kući vina, ali je ova rečenica slikovito opisala njihvo brak koji već godinama opstaje i odoleva svim nedaćama.

Komentari (0)

Loading